Lampen in beton

  Lampen in beton tonen een delicate balans tussen hard en zacht. Het ruwe, robuuste beton contrasteert mooi met het fragiele lampje. Die samenhang maakt dit type verlichting zo mooi.

  Een positief punt bij lampen met beton is de flexibiliteit. Hiermee bedoelen we dat ze overal kunnen geplaatst worden. Ze passen in een modern interieur, een landelijke setting, een industriële loft, enzovoort... Beton kan namelijk in veel afwerkingen gekozen worden. Soms kiest men voor een heel ruwe afwerking, op andere moment voor een verfijnde afwerking.

  Lampen in beton kunnen zowel hanglampen als vloerlampen en tafellampen zijn. Je hebt dus de mogelijkheid om alle lampen in een kamer dezelfde stijl te geven.

  Er zijn zelfs verschillende tutorials die uitleggen hoe je zelf een betonlamp maakt. Dat is helemaal niet zo moeilijk. Want met enkele 'ingredienten' en een minimum aan materiaal maak je zelf een mooie lamp. Dat is trouwens heel goedkoop. Zelf proberen? Neem een kijkje op pinterest voor wat inspiratie omtrent deze projecten. 

  © Lichtuit. Alle rechten voorbehouden.

  Please publish modules in offcanvas position.